Доручення розслідування справи декільком слідчим - Фаринник, В.І. (Держава і право, 2011)
Розглянуто питання доручення розслідування справи декільком слідчим, порядок формування слідчої групи. Проаналізовано чинне законодавство України та законодавство інших країн з цього питання. Рассмотрен вопрос поручения расследование дела нескольким следователям, порядок формирования следственной группы. Проанализировано действующее законодательство Украины и законодательство других стран по этому вопросу. The questions about the commission of investigation case to several investigators, order of forming the group of inquiry are considered. The effective legislation of Ukraine and legislation of other countries are analyzed.