Використання штучних нейронних мереж для розв’язання задачі визначення місць пошкоджень на лініях електропередачі - Кириленко, О.В.; Буткевич, О.Ф.; Блінов, І.В.; Рибіна, О.Б.; Зозуля, А.М. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Викладено результати досліджень з підготовки та використання штучних нейронних мереж для розв’язання задач визначення виду та місця короткого замикання на лініях електропередачі. Изложены результаты исследований по подготовке и использованию искусственных нейронных сетей для решения задач определения вида и места короткого замыкания на линиях электропередачи.