Підвищення надійності та ефективності електричних машин у динамічних режимах генеруючих енергоблоків - Титко, О.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Наведено методи і результати досліджень фізичних процесів протягом останнього року та способи підвищення надійності і ефективності роботи енергетичних електричних машин у складі генеруючих енергоблоків, які працюють у маневрених режимах експлуатації. Приведены методы и результаты исследований физических процессов, а также способы повышения надежности и эффективности работы энергетических электрических машин в составе генерирующих энергоблоков, работающих в маневренных режимах эксплуатации.