Підвищення надійності та ефективності магістральних електричних мереж - Кузнецов, В.Г.; Тугай, Ю.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Розглянуто актуальні теоретичні та практичні проблеми експлуатації магістральних електричних мереж, вивчення яких виконувались в рамках науково-дослідної роботи «Розробка методів та засобів режимної безпеки електроенергетичних систем та мереж». Наведено отримані результати, показано шляхи подальших досліджень. Рассмотрены актуальные теоретические и практические проблемы эксплуатации магистральных электрических сетей, изучение которых выполнялось в рамках научно-исследовательской работы «Разработка методов и средств режимной безопасности электроэнергетических систем и сетей». Приведены полученные результаты, намечены пути дальнейших исследований.