Технічні особливості функціонування енергосистем при інтеграції джерел розподіленої генерації - Кириленко, О.В.; Трач, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Проведено аналіз особливостей, що пов’язані з впровадженням джерел розподіленої генерації в існуючі енергосистеми. Наведено основні зміни в технічних характеристиках таких енергосистем та їх систем керування. Показано ряд особливих режимів, що підлягають контролю при їх роботі. Проведен анализ особенностей, связанных c внедрением источников распределенной генерации в существующие энергосистемы. Приведены основные изменения в технических характеристиках таких энергосистем и их систем управления. Показан ряд особенных режимов, которые подлежат контролю при их работе. Analysis of special features caused by introduction of the sources of distributed generation into the existing power systems is conducted. The basic changes in such power systems and their control systems features are given. A number of special modes which are subject to control in the process of their operation is shown.