Аналіз якості енергетичних процесів у системах електроживлення з нелінійними нестаціонарними елементами - Денисюк, С.П.; Сафроненко, Є.В.; Дерев’янко, Д.Г. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Розглянуто основні риси аналізу якості енергетичних процесів у системах електроживлення з нелінійними нестаціонарними елементами. Наведено особливості формування та використання енергетичних характеристик на основі операцій диференціювання та інтегрування. Представлено графічні інтерпретації візуалізації енергетичних процесів у просторових образах. Рассмотрены основные черты анализа качества энергетических процессов в системах электропитания с нелинейными нестационарными элементами. Приведены особенности формирования и использования энергетических характеристик на основе операций дифференцирования и интегрирования. Представлены графические интерпретации визуализации энергетических процессов в пространственных образах. The main features of the analysis of energy processes in power systems with nonlinear nonstationary elements are considered. An especially formation and use of energy performance based on the operations of differentiation and integration is mentioned. And the interpretations of visual energy processes in spatial imagery are presented.