Вимірювання параметрів режиму в умовах нестабільності частоти - Яковлєва, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Досліджено і оцінено вплив зміни частоти мережі на точність визначення параметрів режиму у цифрових засобах вимірювання. Запропоновано шляхи зменшення похибки від цього фактора. Исследовано и оценено влияние изменения частоты сети на точность определения параметров режима в цифровых средствах измерения. Предложены пути уменьшения погрешности от этого фактора. Influence of network frequency changes on accuracy of mode parameters determination on digital measuring means are investigated and estimated. The means of this factor error reduction are proposed.