До питання про протидію корупції в Україні: політико-кримінологічний аспект - Шведова, Г.Л. (Держава і право, 2011)
Розглянуто окремі проблеми протидії корупції в Україні, досліджено різні політико-кримінологічні аспекти антикорупційної діяльності на сучасному етапі розвитку держави. Рассматриваются отдельные проблемы противодействия коррупции в Украине, исследуются различные политико-криминологические аспекты антикоррупционной деятельности на современном этапе развития государства. In this article the author considers some problems of the corruption’s interaction in Ukraine and researches the different political and criminological aspects of the anti-corrupt activity at this stage of state’s development.