Терористична організація як різновид злочинної організації - Щедров, І.В. (Держава і право, 2011)
Аналізуються дискусійні в теорії кримінального права питання про поняття та сутнісні ознаки терористичної організації як різновиду злочинної організації. Формулюються пропозиції щодо вдосконалення відповідних законодавчих положень та подальшого їх застосування. Анализируются дискуссионные в теории уголовного права вопросов о понятии и сущностных признаках террористической организации как разновидности преступной организации. Формулируются предложения по усовершенствованию соответствующих законодательных положений и дальнейшему их применению. The scientific article is devoted critical analysis of debated problems in theory of criminal law about concept and essential signs of the terrorist organization as variety of the criminal organization. Base on present analysis author formulates suggestions by improving suitable legislative statements and next their applying.