Правовий статус міжнародної організації з міграції - Мамєдов, І.А. огли (Держава і право, 2011)
Досліджуються деякі аспекти діяльності міжнародної організації з міграції. Окремо розглядається питання про цілі та функції цієї організації. Розкриваються багатогранність і ефективність функціонування міжнародної організації з міграції. Исследуются некоторые аспекты деятельности международной организации по миграции. Отдельно рассматривается вопрос о целях и функциях данной организации. Раскрываются многогранность и эффективность функционирования международной организации по миграции. Investigate some aspects of activity of international organization for migration. Separately, the question on aims and functions of this organization has been analyzed. Examines the diversity and effective functioning of international organization for migration.