Дефініція демократії в сучасному розумінні - Латигіна, Н.А. (Держава і право, 2011)
Аналізується феномен демократії в історичній ретроспективі та досліджуються різні підходи до визначення змісту демократії. Анализируется феномен демократии в исторической ретроспективе и исследуются разнообразные подходы к определению содержания демократии. The article analyzes the phenomenon of democracy in historical retrospective and researches various approaches to the definition of democracy content.