Про деякі особливості реалізації державної етнонаціональної політики України - Асланов, С.А. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано деякі особливості реалізації державної етнонаціональної політики України, її сучасний стан та перспективи. Проведен анализ некоторых особенностей реализации государственной этнонациональной политики в Украине, ее современное положение и перспективы. In this article analizes some specific realization of etnonational governmental policy of Ukraine, hality and perspectives.