Розвиток інститутів громадянського суспільства і стан свободи засобів масової інформації в Україні - Прилуцький, І.О. (Держава і право, 2011)
Автором досліджуються негативні тенденції у реорганізації владних інститутів та інститутів громадянського суспільства в Україні. Йдеться про певну і закономірну взаємозалежність між скасуванням окремих інститутів громадянського суспільства і погіршенням ситуації у сфері свободи засобів масової інформації. Автором исследуются негативные тенденции в реорганизации властных институтов и институтов гражданского общества в Украине. Речь идет об определенной и закономерной взаимозависимости между отменой отдельных институтов гражданского общества и ухудшением ситуации в сфере свободы средств массовой информации. An author is investigate negative tendencies in reorganization of imperious institutes and institutes of civil society in Ukraine. The question is about certain and appropriate interdependence between abolition of separate institutes of civil society and worsening of situation in the field of freedom of mass medias.