Проблеми і перспективи розвитку інформаційно-комунікаційного простору - Кресіна, І.О. (Держава і право, 2011)
Рецензія на: Дубас О.П. Інформаційно-комунікаційний простір: культурно-політичні детермінанти: Монографія. – К.: Генеза, 2011. – 256 с.