«Буттєвість» права та онтологія правоосмислення - Цимбалюк, М.М. (Держава і право, 2011)
Аналізуються можливості та основні напрями дослідження онтологічних підвалин права та правосвідомості в сучасній юридичній науці. Анализируются возможности и основные направления исследования онтологических оснований права и правосознания в современной юридической науке. The article is devoted to the analysis of the opportunities and the main directions of researching the ontological foundations of law and legal consciousness in contemporary juridical science.