Структура релігійних відносин - Міма, І.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується процес формування різних напрямів об’єктивного наукового аналізу проблем теорії держави і права, переосмислено та розкрито теоретичні аспекти релігійних відносин, як результат реалізації релігійних норм. Визначені структурні елементи релігійних відносин. Исследуется процесс формирования разнообразных направлений объективного научного анализа проблем теории государства и права, переосмислено и раскрыто теоретические аспекты религиозных отношений, как результат реализации религиозных норм. Определены структурные элементы религиозных отношений. The process of forming of various directions of objective scientific analysis of problems of theory of the state and right is explored, the theoretical aspects of religious relations are exposed, as a result of realization of religious norms. The structural elements of religious relations are certain.