Право як нормативна система соціального регулювання: інструментально-функціональний аспект - Заморська, Л.І. (Держава і право, 2011)
Досліджується нормативна основа права як системи соціального регулювання. При цьому акцентується увага на понятті, властивостях та функціях системи права, яка відображає його нормативний зміст. Исследуется нормативная основа правая как системы социального регулирования. При этом акцентируется внимание на понятии, свойствах и функциях системы права, которая отображает его нормативное содержание. Normative basis is investigated right as systems of the social adjusting. Attention is thus accented on a concept, properties and functions of the system of right, that represents him normative maintenance.