Властивості права: поняття, значення, співвідношення з ознаками та якістю права - Біржакова, Є.О. (Держава і право, 2011)
Аналізується поняття властивостей, ознак та якості права, аспект їх співвідношення, визначаються властивості права в контексті природно-правового та позитивістського праворозуміння. Анализируется понятие свойств, признаков и качества права, аспект их соотношения, определяются свойства права в контексте естественно- правового и позитивистского правопонимания. The article are analysed the concept of properties, signs and quality of right, aspect of their correlation, determined properties of right in a context of natural legal understanding and positiv legal understanding.