Особисті відносини подружжя за нормами ранньовізантійського права - Дячук, Л.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються юридичні аспекти особистих відносин подружжя в процесі еволюції їх сімейного становища на основі християнської ціннісної парадигми. Исследуются юридические аспекты личных отношений супругов в процессе эволюции их семейного положения на основе христианской ценностной парадигмы. The legal aspects of the personal relations of the married couples are probed in the process of evolution of their domestic position on the basis of the christian valued paradigm.