Екологічна функція Української держави: еволюція та перспективи розвитку - Николюк, Д.А. (Держава і право, 2011)
Досліджено процеси становлення та розвитку екологічної функції Української держави, визначено особливості її формування та перспективи вдосконалення і підвищення ефективності. Изучено процессы становления и развития экологической функции Украинского государства, определены особенности ее формирования и перспективы усовершенствования и повышения эффективности. Process of the Ukrainian state’s ecologic function formation and evolution had been examined, specific features of improvement of its effectiveness had been studied.