Реорганізація управління лісовою галуззю УРСР у 1929–1934 рр. - Кіндюк, Б.В. (Держава і право, 2011)
Представлена історія реорганізації управління лісової галузі УРСР у 1920–1934 рр. Доведено, що основною її метою було перепідпорядкування лісової галузі УРСР союзним органам влади. Представлена история реорганизация управления лесной отрасли УССР в 1929–1934 гг. Доказано, что основной ее целью являлось переподчинение лесной отрасли УССР союзным органам власти. The article presents the history of the reorganization of forest management in the Ukranian SSR 1929–1934 years. It is proved that its main purpose was a reassignment of Ukranian forest to the Soviet Union authorities.