Право на свободу об’єднання в системі конституційних прав і свобод людини та громадянина - Гаєва, Н.П. (Держава і право, 2011)
Розглянуто право на свободу об’єднання в системі конституційних прав та свобод людини і громадянина, а також найбільш суттєві взаємозв’язки даного права з окремими правами та свободами людини і громадянина. Рассмотрено право на свободу объединения в системе конституционных прав и свобод человека и гражданина, а также наиболее существенные взаимосвязи данного права с отдельными правами и свободами человека и гражданина. Considered the right to freedom of association in the system of constitutional rights and freedoms of individuals, as well as the most important relationships of the right to individual rights and freedoms of man and citizen.