Законотворча політика як особливий напрям правової політики (окремі аспекти) - Лопушанський, А.А. (Держава і право, 2011)
Обґрунтовується теза про те, що законотворча політика є особливим напрямом правової політики; містяться деякі міркування відносно співвідношення понять «законодавча політика» та «законотворча політика». Обосновывается тезис о том, что законотворческая политика является особенным направлением правовой политики; содержатся некоторые суждения относительно соотношения понятий «законодательная политика» и «законотворческая политика». In the article the thesis is grounded that lawmaking policy is a special orientation of legal policy, it contains some opinions regarding relation between the concepts «legislative policy» and «lawmaking policy».