Правове життя як цілісність - Ноздрін, О.М. (Держава і право, 2011)
Висвітлюється природа правового життя, її цілісність. Означена категорія поєднує в собі весь спектр суспільних відносин, які так чи інакше проходять крізь призму певного регулятора, яким постає право. Освещается природа правовой жизни, её целостность. Обозначенная категория объединяет в себе весь спектр общественных отношений, которое так или иначе проходят сквозь призму определенного регулятора, которым выступает право. In article the nature of legal life, its integrity is shined. The designated category unites in itself all spectrum of public relations which anyhow take place through a prism of a certain regulator as which the right acts.