Принцип незворотності дії закону в часі у рішеннях конституційного суду України - Абрамович, Р.М. (Держава і право, 2011)
Досліджено Рішення Конституційного Суду України щодо офіційного тлумачення статті 58 Конституції України. Розглянуто та проаналізовано наявні в них суперечності стосовно тлумачення та застосування принципу незворотності дії закону в часі. Исследовано Решения Конституционного Суда Украины относительно толкования статьи 58 Конституции Украины. Рассмотрено и проанализировано противоречия, содержащиеся в них, относительно толкования и применения принципа необратимости действия закона во времени. The Ruling of the Constitutional Court of Ukraine in respect of official interpretation of the article 58 of the Constitution of Ukraine was examined. Their collisions in respect of interpretation and application of the «retroactive law» principle were considered and analyzed.