Проблеми правового забезпечення національної безпеки України - Антонов, В.О. (Держава і право, 2011)
Проаналізовані проблеми, пов’язані з правовим забезпеченням національної безпеки України. Зазначається, що чинні нормативні акти в галузі національної безпеки утворюють досить складну як за структурую, так і за змістом динамічну систему, яка являє собою сукупність законів і підзаконних нормативних актів, що створюють правове забезпечення функціонування системи національної безпеки української держави. Анализируются проблемы, связанные с правовым обеспечением национальной безопасности Украины. Указывается, что действующие нормативные акты в сфере национальной безопасности создают достаточно сложную как по структуре, так и за содержанием динамичную систему. Обращается внимание на то, что указанная система представляет собой совокупность законов и подзаконных нормативных актов, которые обеспечивают функционирование системы национальной безопасности Украины. In the article the analyzed problems, related to the legal providing of national safety of Ukraine. Marked, that operating normative acts in industry of national safety creating diffcult form both of structures, and on maintenance the dynamic system, which shows itself the aggregate of laws and subordinate legislation which create legal providing of functioning of the system of national safety of the Ukrainian state.