Поняття принципу конституційного гарантування прав місцевого самоврядування - Абасов, Г.Г. (Альманах права, 2012)
Стаття присвячена дослідженню та визначенню поняття принципу конституційного гарантування прав місцевого самоврядування в Україні. Статья посвящена исследованию и определению понятия принципа конституционного гарантирования прав местного самоуправления в Украине. The article is dedicated to the determination of the principle concept of the constitutional guarantee to the local government rights in Ukraine.