Аналіз теплового стану турбогенератора потужністю 325 МВт з аксіальним водневим охолодженням - Данько, В.Г.; Гончаров, Є.В.; Черемісов, І.Я.; Сайног, Г.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто можливість підвищення потужності турбогенератора базової моделі ТГВ-300. Запропоновано метод розрахунку теплового поля турбогенератора і проведено аналіз його теплового стану для різних режимів роботи. Рассмотрена возможность повышения мощности турбогенератора базовой модели ТГВ-300. Предложен метод расчета теплового поля турбогенератора и проведен анализ его теплового состояния для различных режимов работы. The possibility of capacity increasing of the turbogenerator base model ТГВ-300 in article is considered. The method of calculation of turbogenerator thermal field is offered and the analysis of its thermal condition for various operating modes is carried out.