Визначення ефективності заряду акумуляторних батарей за допомогою імпульсного методу - Павлов, В.Б.; Попов, О.В.; Павленко, В.Е.; Будько, В.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Запропонована методика визначення ефективності заряду акумуляторних батарей за допомогою імпульсного методу. Предложена методика определения эффективности заряда аккумуляторних батарей с помощью импульсного метода. The offered technique of definition of efficiency of a charge of storage batteries with the help of a pulse method.