Розрахунок електромагнітних процесів у системах з перетворювачами електричної енергії для технологічних систем з циклічно змінюваними параметрами - Денисюк, С.П.; Мельничук, Г.В.; Колесник, П.С. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто основні особливості систем з перетворювачами електромагнітної енергії з циклічно змінюваними параметрами. Наведено алгоритм та опис програмного модуля для автоматизованого аналізу та розрахунку таких систем. Розглянуто особливості використання програмного модуля для різних видів функції напруги генератора. Рассмотрены основные особенности систем с преобразователями электромагнитной энергии с циклически изменяемыми параметрами. Приведены алгоритм и описание программного модуля для автоматизированного анализа и расчета таких систем. Рассмотрены особенности использования программного модуля для различных видов функции напряжения генератора. Considered the main features of systems with electromagnetic energy converters with a cyclically changing parameters. Showed the algorithm and the description of the software module for automated analysis and calculation of such systems. Considered features of use of software modules for various functions of voltage generator.