Формування нанорозмірних структур для квантових приладів обчислювальної техніки - Золот, А.І.; Клочко, О.М. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2003)
Досліджені процеси іонізації та осадження металів і напівпровідників на площинну підкладку в області мікровістря скануючого тунельного літографа, зроблені оцінки продуктивності методу формування наноструктур для квантових елементів обчислювальної техніки.