Аналіз інтегральних характеристик систем електроживлення з циклічно змінними параметрами - Денисюк, С.П.; Мельничук, Г.В.; Колесник, П.С. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Розглянуто особливості використання модифікації методу окремих складових для розрахунку інтегральних характеристик систем електроживлення з циклічно змінними параметрами. Наведено аналітичні співвідношення, що дозволяють пришвидшити розрахунок інтегральних характеристик залежно від виду множини аналітичних функцій, якими моделюється еквівалентним генератором ЕРС. Рассмотрены особенности использования модификации метода отдельных составляющих к расчету интегральных характеристик систем электропитания с циклически заданными параметрами. Приведены аналитические соотношения, которые позволяют ускорить расчет интегральных характеристик в зависимости от вида множества аналитических функций, которыми моделируется эквивалентным генератором ЭДС. The peculiarities of modification of individual components for the calculation of integral characteristics of power systems with cyclically variable parameters were considered. Analytical ratios, which allow to faster the calculation of integral characteristics which depend on the set of analytical functions used to model the equivalent generator of equivalent EMF are shown.