Резонансні інвертори високої частоти - Гречко, Э.Н. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Рассмотрен резонансный инвертор последовательно-параллельного типа с улучшенными характеристиками при работе на активно-емкостную нагрузку, в частности, используя в качестве промежуточного звено Т-типа с магнитными связями индуктивностей в продольных ветвях. Розглянуто інвертор послідовно-паралельного типу з поліпшеними характеристиками при роботі на активно-ємнісне навантаження,зокрема, використовуючи проміжний ланцюг Т-типу з магнітними зв’язками індуктивностей у поздовжніх гілках. Resonant inverter of series-parallel type with high performance on active-capacitive load, particularly, using as intermediate T-type link with magnetic couples of inductance in lengthwise branches is considered.