Деякі аспекти застосування Службою безпеки України процедур, що обмежують права і свободи людини і громадянина - Ліненко, М.О.; Вітик, І.Р. (Держава і право, 2011)
Розкрито правові засади діяльності органів СБУ, що регулюють питання, пов’язані, з тимчасовим і правомірним обмеженням окремих прав і свобод людини і громадянина при виконанні СБУ завдань із захисту державної безпеки України, покладених на цю Службу законодавством України. Раскрыты правовые основы деятельности органов СБУ, которые регулируют вопросы, связанные с временным и правомерным ограничением отдельных прав и свобод человека и гражданина при исполнении СБУ задач по защите государственной безопасности Украины, возложенных на эту Службу законодательством Украины. Reveals the legal principles of activities of the Security Service of Ukraine, which regulate the issues related to temporary and lawful restrictions on individual rights and freedoms of citizens in the exercise of the Security Service of Ukraine tasks to protect national security of Ukraine, assigned to the Security Service of Ukraine Law of Ukraine.