Электромагнитные и электроразрядные технологические установки - Божко, И.В.; Кондратенко, И.П.; Ращепкин, А.П.; Фальковский, Н.И. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Представлены основные научные результаты исследований отдела электромагнитных систем. Изложена суть исследований и приведены основные научные результаты, полученные в 2010 году. Висвітлено основні наукові результати досліджень відділу електромагнітних систем. Викладено сутність досліджень та наведено основні наукові результати, що отримані в 2010 році. The main scientific results of Electromagnetic System Department researches are presented. The essence of studies is expounded and fundamental results of the researches obtained in the 2010 year are submitted.