Дослідження електромагнітних процесів у високопотенціальних перетворювачах для живлення електротехнологічного устаткування - Мартинов, В.В.; Руденко, Ю.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Наведено основні результати, отримані при виконанні науково-дослідної роботи з дослідження процесів у силових напівпровідникових перетворювачах для живлення електротехнологічного обладнання. Приведены основные результаты, полученные при выполнении научно-исследовательской рабоы по исследованию процессов в силовых полупроводниковых преобразователях для питания электротехнического оборудования. The main results which were obtained by carrying out the Science and Research works directed to investigation of operation modes at the power semiconductor converters for supplying of electric technological equipment are given.