Виокремлення процедури цілеспрямованої зміни рівня напруги у множині функціональних перетворень параметрів електроенергії - Липківський, К.О.; Халіков, В.А.; Можаровський, А.Г. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Підведено підсумки досліджень у звітному періоді за науковим напрямком "Розвиток та узагальнення теорії регулювання напруги змінного струму" та обгрунтовано їх значущість для виконання наступних етапів НДР "Стан". Наведено інформацію щодо практичної реалізації та впровадження нових розробок. Подведены итоги исследований за отчетный период по научному направлению “Развитие и обобщение теории регулирования напряжения переменного тока” и обоснована их значимость для выполнения следующих этапов НИР “Стан”. Приведена информация по практической реализации и внедрению новых разработок. Summarized the results of studies in the reporting period on scientific direction on the development and generalization of the theory of regulation of the alternating current voltage and grounded them in implementing the next stages of SRW "Stan". Provides information on the practical realization and implementation of new developments.