Основні творчі здобутки відділу теоретичної електротехніки Інституту електродинаміки НАН України у 2010 році - Шидловська, Н.А.; Васецький, Ю.М.; Мислович, М.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Висвітлюються основні наукові результати, отримані у відділі теоретичної електротехніки Інституту електродинаміки НАН України протягом 2010 року. Излагаются основные научные результаты, полученные в отделе теоретической электротехники Института электродинамики НАН Украины на протяжении 2010 года. The mail scientific results are discusses which were obtained in the department of theoretical electrical engineering of the Institute of Electrodynamics National Academy of Science of Ukraine in year 2010.