Особливості побудови високочастотних транзисторних перетворювачів для систем електроживлення технологічних установок - Юрченко, О.М.; Юрченко, М.М.; Гуцалюк, В.Я.; Павловський, В.О.; Герасименко, П.Ю.; Твердохліб, Ю.О. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Представлено результати досліджень протягом останнього року за трьома основними напрямками наукової діяльності відділу транзисторних перетворювачів, а саме: розробка та дослідження високочастотних високовольтних пристроїв для бортових електронно-променевих технологічних установок; розробка та дослідження високочастотних транзисторних перетворювачів для установок індукційних технологій; дослідження електромагнітної сумісності систем електроживлення з високочастотними транзисторними перетворювачами. Представлены результаты исследований на протяжении последнего года по трем основным направлениям научной деятельности отдела транзисторных преобразователей, а именно: разработка и исследование высокочастотных высоковольтных устройств для бортовых электронно-лучевых технологических установок; разработка и исследование высокочастотных транзисторных преобразователей для установок индукционных технологий; исследование электромагнитной совместимости систем электропитания с высокочастотными транзисторными преобразователями. It is showed investigation results for the last year on three basic directions of Transistor converters department collaborators’ scientific activity: working out and investigation of hf hv devices for on-board electron-beam technological set-ups; working out and investigation of hf transistor converters for inductive technology set-ups; investigation of hf transistor converters’ electromagnetic compatibility with power supply systems.