Процедурно-процесуальні аспекти нормотворчої діяльності Президента України: основні тези - Берназюк, Я.О. (Держава і право, 2012)
Досліджується сутність та конституційно-правовий характер процесу підготовки
актів Президента України, за результатами якого дане авторське визначення поняття нормотворчого процесу та нормотворчої діяльності, охарактеризовано основні наукові дослідження з цього питання. Исследуется суть и конституционно-правовой характер процесса подготовки актов
Президента Украины, в результате которого дано авторское определение понятия нормотворческий процесс и нормотворческая деятельность, охарактеризовано основные научные
исследования в этой сфере, проведенные на протяжении последних лет. The author has made a research on the nature, constitutional and legal process of preparing acts
of the President of Ukraine. As a result of the research, the author made a definition of the legislative
process and legislative activity, as well as reviewed major research on the subject.