Працівники органів внутрішніх справ як суб’єкти юридичної відповідальності: загально-правова характеристика - Колюка, М.М. (Держава і право, 2012)
Аналізується законодавство з питань визначення працівників органів внутрішніх справ як
суб’єктів юридичної відповідальності. Проанализировано законодательство по вопросам определения работников органов внутренних дел как субъектов юридической ответственности. The article analyzes the scientific work and the current legislation on the definition of the organs
of internal affairs as subjects of legal liability.