Застосування дискримінантного аналізу до обробки магнітокардіографічної інформації - Чернишева, Д.С.; Будник, М.М. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2004)
У роботі проведено лінійний дискримінантний аналіз даних, отриманих за допомогою методу магнітокардіографії (МКГ). Знайдено діагностичні показники та їх оптимальний набір, що забезпечують найкращу дискримінацію “Здорові – Хворі на ішемічну хворобу серця (ІХС)”. Вказано на основні шляхи підвищення достовірності діагностики ІХС за допомогою МКГ за рахунок збільшення потужності дискримінації.