Моделювання ферорезонансного процесу в трансформаторі напруги прямим методом - Бесараб, О.Б.; Тугай, Ю.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Розроблено математичну модель індуктивного трансформатора напруги НКФ-220. Проведено моделювання ферорезонансних процесів у середовищі АТР/ЕМТР. Показано вплив початкових умов на усталений ферорезонансний режим. Отримано області існування ферорезонансних процесів для трансформатора НКФ-220. Разработана математическая модель индуктивного трансформатора напряжения НКФ-220. Проведено моделирование феррорезонансных процессов в среде АТР/ЕМТР. Показано влияние начальных условий на установившийся феррорезонансный режим. Получены области существования феррорезонансных процессов для трансформатора НКФ-220. A mathematical model of the inductive voltage transforme NKF-220 has been developed. The simulation of ferroresonance processes in the medium ATP/EMTP has been hold. The effect of initial conditions on the established mode of ferroresonance has been proved. Ranges of the existence of ferroresonance processes transformer NKF-220 has been obtained.