Транспортний засіб з комбінованою енергоустановкою - Павлов, В.Б.; Третяк, М.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2011)
Проведено аналіз позитивних та негативних показників різних комбінованих систем енергоживлення, розглянуто питання щодо доцільності їхнього використання у сільськогосподарських машинах. Проведен анализ положительных и отрицательных показателей различных комбинированных систем энергопитания и рассмотрен вопрос о целесообразности их использования в сельскохозяйственных машинах. Following the analysis of positive and negative indicators of various combinations of energy systems and considered the issue that the feasibility of their use in agricultural machines.