Проблеми становлення інформаційного права та інформаційного законодавства України - Баранов, О.А.; Брижко, В.М. (Держава і право, 2011)
Аналізується роль та місце інформаційного права в загальній системі права України. Робота виконана у порядку постановки та вирішення проблем системного реформування інформаційного законодавства. Анализируется роль и место информационного права в общей системе права Украины. Работа выполнена в порядке постановки и решения проблем системного реформирования информационного законодательства. Examines the role and place of information law in the general system of law in Ukraine. This work was in the order of formulating and solving the problems of reforming the system of information legislation.