Поняття форми правління: від античності до сучасності - Волощук, О.Т. (Держава і право, 2011)
Досліджується концептуальне розуміння форми правління у теорії конституціоналізму та конституційній практиці зарубіжних держав. Исследуются концептуальное понимание формы правления в теории конституционализма и конституционной практике зарубежных государств. In this paper a conceptual understanding of forms of government in the theory of constitutionalism and constitutional practice of foreign countries studied.