Поняття та сутність парламентського контролю - Кадук, Т.Д. (Держава і право, 2011)
Досліджуються основні точки зору зарубіжних та вітчизняних учених щодо поняття та сутності парламентського контролю. Исследуются основные точки зрения зарубежных и отечественных ученых относительно понятия и сущности парламентского контроля. In this article the basic point of view of foreign and domestic scientists on the concept and the essence of parliamentary control are investigated and analyzed.