Розумна періодичність проведення чергових виборів в Україні: поняття та особливості встановлення - Стрільчук, В.А. (Держава і право, 2011)
Аналізується поняття розумної періодичності проведення чергових виборів до органів державної влади та органів місцевого самоврядування з урахуванням політикоправових особливостей та традицій України. Анализируется понятие разумной периодичности проведения очередных выборов в органы государственной власти и органы местного самоуправления с учетом политико-правовых особенностей и традиций Украины. The analyses and specification of the reasonable periodicity concept of the conduction of the regular elections to the state bodies and the local government with consideration of the political and legal peculiarities and traditions of Ukraine are made in this article.