Діяльність громадських організацій України у сфері трудових правовідносин - Тесліцький, А.М. (Держава і право, 2011)
Аналізується діяльність громадських організацій в Україні в сфері трудових правовідносин. Автор наводить законодавчо закріплені права професійних спілок та основні завдання організацій роботодавців в Україні, як приклад діяльності громадських організацій, що представляють інтереси працівників та роботодавців. Анализируется деятельность общественных организаций в Украине в сфере трудовых правоотношений. Автор приводит законодательно закреплённые права профсоюзов и основные задачи организаций работодателей в Украине, как пример деятельности общественных организаций, представляющих интересы работников и работодателей. The article deals with the activities of public organizations in Ukraine in the sphere of labor relations.. The author gives examples of rights of trade unions and employers’organizations in Ukraine, as an example of non-governmental organizations that represent the interests of workers and employers.