Правове виховання як напрям правової політики - Минькович-Cлободяник, О.В. (Держава і право, 2012)
Розглянуто правове виховання як напрям правової політики на основі впливу правової політики на правове виховання і запропоновані конкретні кроки відносно зміни методики правового виховання громадян у правовій державі. Рассмотрено правовое воспитание как направление правовой политики на основании влияния правовой политики на правовое воспитание и предложены конкретные шаги относительно изменения методики правового воспитания граждан в правовом государстве. The article considers the legal education as legal policy direction. There was found the influence of legal policy on legal education and proposed concrete steps regarding changes in methods of legal education of citizens in a state of law.